Vydarený týždeň v Turčianskych Tepliciach. Aj v tomto roku si znova naši členovia a ich potomkovia prišli oddýchnuť na toto pekné miesto, ktoré sa nachádza v „Turčianskej záhradke“ . Hotel Relax nás privítal celý vynovený s ochotným a milým personálom. Počasie nemohlo byť krajšie, pršalo len jeden deň.
Trvalo veru mesiace, kým naša predsedníčka získala istotu, že nás ubytujú. Všetko však bolo čistučké a útulné. Začiatočne rozpaky boli len okolo izbových dverí. Boli totiž na dózický zámok. Nikomu sa však nič nestratilo. Stretali sme sa hlavne v priestrannej jedálni. Podávané jedlá boli chutné a každý mal dosť. Väčšina našich členov prišla hlavne kvôli Aquaparku . Bazénov z horúcou či menej teplejšou vodou bolo neúrekom! Bolo teda z čoho vyberať. Pre našich mladých bola okrem plávania pripravená diskotéka a športové zápolenie. Ďalší rok rýchlo uplynie a my všetci sa už teraz tešíme na budúce leto a spoločnú dovolenku v Turčianskych Tepliciach alebo aj niekde inde. T.J.